Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

Charlotte Gustavsson
Charlotte Gustavsson ny verksamhetschef på Styrelseakademien Stockholm/Uppsala

Hockey, Ghana och ledarskap är de tre ord som summerar Charlotte Gustavssons karriär bäst. Den 1 december blir hon verksamhetschef på Styrelseakademien Stockholm/Uppsala med en vision om att ta regionens styrelser till nästa nivå.

Hon har varit vd för MODO, verksamhetschef för MTG i Ghana, lett projekt i Ukraina och varit aktiv i ett antal styrelser. Charlotte Gustavsson är värmlänningen som alltid har gått sin egen väg och nu står hon inför sin nästa utmaning; som verksamhetschef för Styrelseakademien Stockholm/Uppsala.

- Det här känns väldigt spännande. Jag har kommit till en punkt i mitt yrkesliv där jag nu suttit på flera olika stolar, både som vd och som styrelseledamot. De senaste åren har jag intresserat mig allt mer för samspelet mellan styrelse och vd men också för vad som generellt gör att ett styrelsearbete fungerar väl, säger Charlotte Gustavsson.

Charlotte Gustavsson blir verksamhetschef efter att Jessica Stark lämnar rollen som vd den 1 december. Styrelseakademien Stockholm/Uppsalas ordförande Gunvor Engström kommenterar:

- Det känns mycket bra att få in en person med en sådan bred och intressant erfarenhet. Vi är övertygade om att Charlotte kommer utveckla verksamheten och tillföra nya värden för våra medlemmar. Vi vill också passa på att tacka Jessica Stark för det utmärkta arbete hon utfört under sin tid som vd hos oss.

Text: Malin Nyberg

Nationella partners: