Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

KONTAKT Gävleborg

gavleborg(@)styrelseakademien.se
070-237 96 69

Organisationsnummer föreningen:
802473-1468

FAKTURERINGSADRESS

StyrelseAkademien Gävleborg
LIN 1218 Scancloud

KANSLI

Verksamhetsledare
kjell.gunnarsson(@)styrelseakademien.se 076-7627468

Kjell Gunnarsson har mångårig erfarenhet från styrelsearbete, både inom föreningslivet och i medelstora bolag. Han har genomgått Styrelseakademiens och Handelskammarens certifieringsutbildningar och har idag engagemang som ordförande i ICA Supermarket Ugglebo och styrelseledamot i Dina försäkringar Sydöstra Norrland. Han är också ägare av ett mindre aktiebolag och en gammal släktgård i Ockelbo.

Inom yrkeslivet har Kjell erfarenhet från flera ledande roller inom området ledning och styrning, både inom privat och offentlig verksamhet. Några ledord är verksamhetsstyrning, verksamhetsutveckling, kvalitet och effektivisering.

 

Partnerskap och kompetensförsörjning: Petter Lundgren 073-351 27 07

DOKUMENT

  • Uppdateras löpande

VÄLKOMMEN TILL STYRELSEAKADEMIEN Gävleborg

StyrelseAkademien Gävleborg finns med dig i alla steg, ett steg i taget. Är du inte mogen att ta in en extern styrelseledamot kanske vi kan förmedla kontakten till en rådgivare, mentor eller skuggstyrelse – eller ge dig en större insikt i vad styrelsearbete innebär. Det viktiga för oss är att skapa en arena med fokus på styrelsefrågor där man får chansen att träffas och bygga relationer.

Vi samverkar med de organisationer och nätverk som redan finns på orten för att få våra företag att våga växa. Vi bidrar med inspiration, utbildning och rutinerade styrelserävar som brinner för att dela med sig av sin kunskap. Och vi sprider ut aktiviteterna till alla länets centralorter för att hela regionen ska leva.

Välkommen!

Arnfinn Fredriksson
Ordförande i StyrelseAkademien Gävleborg

Arnfinn Fredriksson

arnfinn.fredriksson(@)styrelseakademien.se

Ordförande

Arnfinn Fredriksson har mångårig erfarenhet av verksamhetsledning och styrelseuppdrag, inom Sandvikkoncernen och i mindre externa företag. Den ”röda tråden” i Arnfinns olika engagemang är regional tillväxt där effektivt och professionellt styrelsearbete är en av grundbultarna för lönsam tillväxt. 

Arnfinn är dessutom ackrediterad facilitator för styrelse-och VD-utväderingar.

Ingvar Åberg

ingvar.aberg@telia.com

Ledamot

Ingvar jobbar sedan drygt 10 år tillbaka på Sandvik. Han har sedan tidigare en mångårig bakgrund som Försäljningschef inom Transport och Logistikbranschen och har arbetat mycket internationellt, bl.a. i koncerninterna styrelser vilket väckt intresset för styrelsearbete som en viktig resurs. Ingvar har genomgått Styrelseakademiens certifieringsutbildningar Rätt Fokus och CSR

Ewa-Lotta Sköld

ewa-lotta.skold(@)halsinglandssparbank.se

Ledamot

Ewa-Lotta Sköld har 28 års erfarenhet inom bank vilket har resulterat i ett stort nätverk, både genom kunder och samarbetspartners. Har varit ordförande i Ljusdals Bandyklubb, BNI Söderhamn, Söderhamns Kvinnliga Företagarförening och varit president i Rotary Söderhamn. Två omgångar har jag varit mentor i Almi Gävleborgs regi. Idag styrelseledamot i Styrelseakademien Gävleborg. 

Anders Wallin

 and.wallin(@)telia.com

Ledamot

Anders Wallin har över 40 års erfarenhet från ledande positioner inom Sandvik-koncernen bland annat som dotterbolagschef och ledningens representant i dotterbolagsstyrelser. Han har varit stationerad i många olika länder. Anders är idag verksam inom stiftelsen Sandvikeninvesterarna med uppgift att stödja småföretag respektive nystartsföretag med riskkapital för expansion

Ulrika Malmkvist

ulrika.malmkvist(@)sandviken.se

Ledamot

 

Ulrika Malmqvist har jobbat som ledare och chef med strategiska utvecklingsfrågor i offentlighet, storföretag och småföretag hela sitt yrkesliv bl a som utvecklingschef i Sandbacka Park.
Hon är nu VD för regionala inkubatorn Movexum och haft ett antal styrelseuppdrag. Utöver uppdraget i Styrelseakademien Gävleborg är hon f n vice ordf i SAIK Bandy.

Linda Igglund

lindaigglund(@)gmail.com

Ledamot

Linda Igglund har länge brunnit för styrelsearbete och har skaffat sig goda erfarenheter av detta kring Högskolan i Gävle där hon suttit som ordförande i studentförening och kårstyrelse samt som ledamot i högskolestyrelsen. Hon är nu ordförande för Gefle Studentkår och har utöver sitt engagemang i Styrelseakademien även uppdrag som sekreterare i Gestriklands Fotbollförbund. Tilldelades utmärkelsen ”Bra gjort för Gävle” i januari 2018 för sitt ledarskap.

Valberedning

Camilla Westman,  sammankallande, 070-612 66 66
Göran Cronwall, 072-229 90 11
Joe Formgren, 070-679 79 00

Nationella partners: