Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Onsdagen den 28 april kl 09.30-10.45

Digitalt, länk skickas till anmälda deltagare.

Anmäl dig här ...

Förening

Framgångsrikt styrelsearbete i en snabb föränderlig tid

Varmt välkomna till Styrelseakademiens digitala nätverksträff den 28 april kl 9.30 – 10.45 då Roland Dansell och Satish Sen berättar om sin nya bok ”Framgångsrikt styrelsearbete i en snabbföränderlig tid” - en praktisk guide som hjälper ordförande, ledamöter och ägare att skapa ett aktivt styrelsearbete som tar företaget säkert in i framtiden.  

Omvärlden förändras i en allt snabbare takt, men i många styrelserum har inte arbetet anpassats till den verkligheten. Roland Dansell och Satish Sen har valt att utmana det traditionella styrelsearbetet utifrån insikten att många frågor idag behöver hanteras annorlunda i styrelserummet. De har också funnit områden där alltför många styrelser lägger ner ingen eller för lite tid och fokus på bland annat ägarfrågor, ordföranderollen, finansiering, hållbarhetsarbete och mångfald. Det finns med andra ord stor utvecklingspotential!

Mötet blir digitalt och kommer att genomföras via Teams. Länken kommer att skickas ut i god tid innan mötet.

När du anmäler dig till detta evenemang godkänner du automatiskt att vara med på en deltagarlista synlig för alla deltagare och möjligen även på bild som delas i sociala medier. I samband med lanseringen av boken kommer du att erbjudas ett attraktivt introduktionspris.

Välkommen att anmäla dig här

Varmt välkomna önskar Styrelseakademien Gävleborg i samarbete med Grant Thornton.

Nationella partners: