Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Du är hjärtligt välkommen på en medlemslunch där vi dels får chansen att uppdatera oss om vad som är på G inom StyrelseAkademien Gävleborg och dels tillfälle att nätverka.

Vid samtliga medlemsluncher är tanken att vi skall få lyssna på erfarenheterna från styrelsearbete av någon som gjort ”resan”.

I Sverige finns 40 inkubatorer och en av dem finns i Gävleborg; Movexum.
Inkubatorernas uppdrag är att stödja unika innovativa idéer i tidiga skeden och hjälpa dem på resan mot att bygga tillväxtföretag: Minska risk, underlätta och snabba på.
Ulrika Malmqvist är VD på Movexum sedan 2 år tillbaka och berättar om vad Movexum gör och presenterar några exempel på företag man jobbar med.
Ett av inkubatorbolagen är med och presenterar sig som en del av föreläsningen.

Plats: Absint i Gävle

Tid: 11.30-13.00

Kostnad: Själva mötet är kostnadsfritt men var och en betalar sin lunch (165 kr) 

Varmt välkommen med din anmälan, via länken till vänster.

Nationella partners: