Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

Årets nominerade till Guldklubban 2017: Mattias Lööv, styrelseordförande i Meraskog i Jämtland AB.

Guldklubban är en årlig utmärkelse för förtjänstfullt ordförandeskap instiftat år 2005 av StyrelseAkademien och Deloitte. Syftet med utmärkelsen Guldklubban är att tydliggöra och öka medvetenheten om styrelseordförandens viktiga roll, genom att lyfta fram goda exempel på hur den har utövats i praktiken. Den nationella utmärkelsen Guldklubban delas ut den 4 december på Grand Hôtel i Stockholm i två klasser – noterade bolag och onoterade bolag.

 
Den 2 oktober, i samband med Stora Styrelsedagen i Östersund, presenterades Jämtland Härjedalens kandidat till utmärkelsen Guldklubban: Mattias Lööv, styrelseordförande i Meraskog i Jämtland AB.
 
 
Juryns motivering Mattias Lööv.
 
En ordförande i en bransch där framtidsfrågor utmanas av allt ifrån generationsskiften till djurbestånd.
Med ett ordförandeskap som fått bolagsledningen att tänka stort och att sikta uppåt, har ordföranden skapat en miljö där inget är omöjligt. Ordföranden leder ett strukturerat och effektivt styrelsearbete som präglas av öppenhet och dialog, där inspirerande idéer blir till konkreta handlingsplaner.
Med sitt helikopterperspektiv, sin förmåga att överblicka och att se helheten, har han drivit Bolaget i stadig utveckling med nya strukturer och nya visioner.
 

Foto från Stora Styrelsedagen 2 oktober då Mattias nominerades
. Från v.  Lars Lindqvist, nominerad 2016,
Cecilia Hedenmark Lindström StyrelseAkademien Jämtland, Mattias Lööv, Mera Skog AB,
Tobias Nilsson, SEB samt Mats Henriksson, Deloitte.

Nationella partners: