Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN JÖNKÖPINGS LÄN

I Jönköpings län har vi en aktiv förening med mer än 300 medlemmar som regelbundet träffas för att nätverka, dela erfarenheter och vässa vår styrelsekompetens. Du kan gå någon av våra populära utbildningar, certifiera dig i styrelsearbete och få hjälp med rekrytering av styrelseledamöter. Kort sagt, få bättre förutsättningar att skapa värde för ditt bolag.

Välkommen!

Anna Carendi
Ordförande i StyrelseAkademien Jönköping Län

 

Evenemang

Stora styrelsedagen 17 oktober 2018

Stora styrelsedagen 17 oktober 2018 på Spira i Jönköping.

Utbildning

StyrelseAkademien Jönköpings län på Höglandets regi

Läs mer om våra aktiviteter på Höglandet hösten 2018 här.

Utbildning

StyrelseAkademien i Jönköpings län i Gnosjöregionen

I samarbete med Värnamo Näringsliv och Gnosjöandands näringsliv kommer vi att genomföra ett antal styrelseträffar i Gnosjöregionen 2018. Programmet finns här.

Utbildning

Alumniträffar Rätt Fokus 2018 Jönköpings län

Den 12 april kl. 17-20 på RC Sports & Business i Jönköping. Tema Styrelse- och vd-instruktion. För dig som gått "Rätt Fokus certifieringsutbildning i styrelsearbetet".

Utbildning

Fyra Rätt Fokus utbildningar på tre platser i länet 2018

Rätt fokus i styrelsearbetet SME 22 februari-1 mars i Eksjö, 19-26 april i Jönköping, 20-27 september i Värnamo & 22-29 november i Jönköping 2018.

Utbildning

Rätt Fokus™ Noterade bolag

Påbyggnadsutbildning för noterade bolag. Förbered dig inför din roll som styrelseledamot i ett noterat bolag. Gå en utbildning som motsvarar de kunskapskrav som Nasdaq Stockholm har ställt i sina noteringskrav.

Evenemang

StyrelseAkademien i Jönköping Län 23 augusti 2018

StyrelseAkademien i Jönköping Län 23 augusti 2018 kl. 07.30 - 09.00. Tema; ”Hög tid att gig-ekonomin tar plats i styrelserummet” med Elin Ingelsten & Helen Einarson Lundin, Ny Position.

Evenemang

StyrelseAkademien i Jönköpings län i Gnosjöregionen

StyrelseNätverk Gnosjöregionen 27 september 2018 kl. 17.00 – 19.30 i Värnamo. Tema "Det goda ordförandeskapet ur ett ledarperspektiv" med Mikael Andersson, Clear Management AB.

Utbildning

Alumniträff Rätt Fokus 4 oktober 2018 Jönköpings län

4 oktober kl. 16-19 i Jönköping. Tema Hållbarhet ur ett styrelseperspektiv. För dig som gått "Rätt Fokus certifieringsutbildning i styrelsearbetet".

Evenemang

StyrelseAkademien i Jönköpings län i Gnosjöregionen

StyrelseNätverk Gnosjöregionen 19 november 2018 kl. 17.00 – 19.30 i Värnamo. Tema ”Ägarfrågor” med Hans Carlsson, Ägargruppen Swedbank Sverige.

Nyheter

Myter om kvinnor och män styr riskkapitalet

Det finns fyra stereotypa uppfattningar om kvinnor respektive män som företagare. Det bidrar till att män får mer offentligt riskkapital än kvinnor, visar forskning.

Nyheter

Webbarbete pågår

Ursäkta röran - vi bygger om webben! Just nu pågår arbete bakom kulisserna med StyrelseAkademiens webbplats. Bli därför inte förvånad om du exempelvis har svårt att logga in. Problemet är högst tillfälligt.

Opinion

Kompetensflykt på grund av skatteregler

90 procent av Sveriges styrelseproffs kommer att åta sig färre styrelseuppdrag i framtiden. Många av dem minskar antalet uppdrag redan i år. Det visar en ny undersökning som de oberoende föreningarna StyrelseAkademien och Ersättningsakademien genomförde i april i år bland medlemmarna.

Premium

Osentimental när det gäller att be folk lämna

Rune Andersson har belönats med Guldklubban i klassen onoterade bolag. Jag är osentimental när det gäller att be ledamöter lämna styrelser och att ersätta en vd. De enda gånger jag har ångrat något i mitt yrkesliv är när jag har tvekat att avsätta en vd, tänkt att han ska få en andra chans. Jag har gjort det misstaget flera gånger och andra jag har pratat med har samma uppfattning, säger Rune Andersson.

Premium

Hur väl fungerar principerna för bolagsstyrning?

Hur fungerar principerna för bolagsstyrning hos noterade bolag i Europa, vilken praxis gäller och hur fungerar tillämpningen av ”följ eller förklara”-principen? Dessa frågor besvaras i en ny rapport som ecoDa och Mazars tagit fram.

Opinion

Andelen kvinnor i styrelser ökar

Andelen kvinnor på styrelseposter ökar Andelen kvinnor på styrelseposter i svenska bolagsstyrelser har ökat med 25 procent under de senaste fem åren, vilket motsvarar närmare var femte styrelseplats. Ser man enbart till de nytillkomna styrelseposterna under perioden ökar andelen kvinnor i högre takt.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: