Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN JÖNKÖPINGS LÄN

 

Vi är mötesplatsen med fokus på styrelsefrågor och nyttan av att ha en aktiv styrelse. Hos oss möter du inspirerande föreläsare som berättar om styrelsearbetet i alla tillväxtskeden i ett företags livscykel. Du höjer din kompetens, t ex genom en av våra populära styrelseutbildningar, och får ett värdefullt nätverk som blir en framgångsfaktor för dig och ditt bolag.

 

Välkommen!

Anders Nyström
Ordförande i StyrelseAkademien Jönköping Län

 

Presentation StyrelseAkademien Jönköpings län 2019

Presentation av StyrelseAkademien Jönköping.

Utbildning

Rätt fokus i styrelsearbetet SME - Styrelseutbildning 2019

Nästa tillfälle 26 september och 3 oktober på Gummifabriken i Värnamo och , 21 och 28 november på RC Sports & Business i Jönköping.

Utbildning

Rätt Fokus™ Noterade bolag

Påbyggnadsutbildning för noterade bolag. Förbered dig inför din roll som styrelseledamot i ett noterat bolag. Gå en utbildning som motsvarar de kunskapskrav som Nasdaq Stockholm har ställt i sina noteringskrav. Läs mer under flik StyrelseAkademien Stockholm om genomförandedatum.

Utbildning

Rätt Fokus Alumniträffar för dig som vill fördjupa dina kunskaper från utbildningen

Tre alumniträffar Rätt Fokus på RC Sports & Business i Jönköping 2019.

Utbildning

Styrelsenätverk för SME företag på Höglandet 2019

Styrelsenätverk för Små- och medelstora företag med fyra träffar 2019 under ledning av vår Rätt Fokus utbildare Marie Morinder. Plats Eksjöhovgård i Sävsjö.

Utbildning

StyrelseAkademien i Jönköpings län i Gnosjöregionen

I samarbete med Gnosjöregionens näringslivsbolag kommer vi att genomföra styrelseträffar under 2019.

Evenemang

Stora Styrelsedagen 2018

Bilder från Stora Styrelsedagen 2018

Evenemang

Styrelseutbildning Rätt Fokus SME med certifiering

21 och 28 november 2019 kl kl 9.00–17.00 båda dagarna på RC Sports & Business i Jönköping. Sista anmälningsdag 20 oktober.

"Hur tar man fram ett ägardirektiv och vad gäller VD-avtalets utformning".

StyrelseFrukost 12 november 2019 kl 07.30 – 09.00 på Vaxblekargårdens Hotel & Konferens i Eksjö i samarbete med Eksjö.nu.

Evenemang

Guldklubban 2019 där två nominerade kandidater för onoterade bolag föreläsare bl a Eva Cederbald, ordförande Klarna 2011 - 2016

Guldklubban 2019 - StyrelseFrukost 6 november 2019 kl 07.30 – 09.30 på SEB i Jönköping.

Evenemang

”Ekonomifunktionens nya möjligheter i takt med den digitala utvecklingen” med EY

StyrelseFrukost 30 oktober 2019 kl. 07.30 – 09.00 hos EY i Jönköping med presentation av tekniker som Robotic Process Automation (RPA), Process mining, Advanced Analytics samt Blockchain och hur det påverkar ekonomifunktionen.

Evenemang

"Att möta och hantera generationsskiftets känslomässiga utmaningar" med Annika Hall forskare och expert på familjeföretag.

Rätt Fokus Alumniträff 24 oktober 2019 kl. 17-20 på RC Sports & Business Jönköping.

Nyheter

Almedalen 2019

Snart drar 2019 års Almedalsvecka igång. Är du på plats i Visby och är intresserad av styrelsefrågor? Kom till seminarierna som StyrelseAkademien arrangerar respektive deltar på. Välkommen!

Nyheter

Nytt mål om styrelsearvode

Högsta förvaltningsdomstolen har ett nytt mål på sitt bord som rör styrelsearvode. Denna gång är parterna Skatteverket och en enskild advokat. Frågan gäller huruvida advokatens arvode som styrelseordförande ska klassas som inkomst av tjänst eller som inkomst av näringsverksamhet.

Nyheter

Intervju med nya ordförande Svante Forsberg

Fallskärmsjägare och brandmän är inga tuffingar. Det säger Svante Forsberg – och han refererar till sig själv. I ungdomen var han nämligen båda, och till skillnad från alla andra ordföranden i StyrelseAkademien före honom kan han skryta med att ha förlöst sju barn. Det lärde honom att vara ödmjuk, samarbeta – och att behålla lugnet. 

Nyheter

Svante Forsberg ny styrelseordförande

Svante Forsberg är ny styrelseordförande för StyrelseAkademien Sverige. Han utsågs vid föreningsstämman den 21 maj. Han efterträder Per Westerberg som har haft posten i tre år.

Nyheter

Vd orsakade skada - styrelsen fick betala

Ett mindre familjeägt företag med externa styrelseledamöter gick i konkurs. Då visade det sig att vd i flera år hade undanhållit för styrelsen att ekonomin var mycket ansträngd. Efter konkursen riktades krav mot styrelsen. Domstolen fann styrelsen ansvarig, eftersom den hade brustit i undersökningsplikten.

Nyheter

Styrelseutvärdering valberedningens bästa verktyg

Allt fler företagsägare ser potentialen med att ha en extern styrelse. Nu gäller det att ta nästa steg: en professionell valberedning. Den behöver i sin tur en bra utvärdering som verktyg.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: