Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN JÖNKÖPINGS LÄN

I Jönköpings län har vi en aktiv förening med mer än 300 medlemmar som regelbundet träffas för att nätverka, dela erfarenheter och vässa vår styrelsekompetens. Du kan gå någon av våra populära utbildningar, certifiera dig i styrelsearbete och få hjälp med rekrytering av styrelseledamöter. Kort sagt, få bättre förutsättningar att skapa värde för ditt bolag.

Välkommen!

Anders Nyström
Ordförande i StyrelseAkademien Jönköping Län

 

Presentation StyrelseAkademien

Presentation av StyrelseAkademien Jönköping.

Utbildning

Rätt fokus i styrelsearbetet SME - Styrelseutbildning 2019

StyrelseAkademiens certifieringsutbildning Rätt fokus i styrelsearbetet SME 2019. Fyra tillfällen under året. 21 och 28 februari, 25 april och 7 maj, 26 september och 3 oktober, 21 och 28 november.

Utbildning

Rätt Fokus™ Noterade bolag

Påbyggnadsutbildning för noterade bolag. Förbered dig inför din roll som styrelseledamot i ett noterat bolag. Gå en utbildning som motsvarar de kunskapskrav som Nasdaq Stockholm har ställt i sina noteringskrav.

Utbildning

Rätt Fokus Alumniträffar 2019 Jönköpings län

3 Alumniträffar Rätt Fokus 2019 på RC Sports & Business i Jönköping. Läs mer om tider och teman här.

Utbildning

StyrelseAkademien Jönköpings län på Höglandets regi

Styrelsenätverk för Små- och medelstora företag med fyra träffar 2019 under ledning av vår Rätt Fokus utbildare Marie Morinder. Plats Eksjöhovgård i Sävsjö. Flera företagsbesök med föreläsningar i Eksjö, Nässjö, Vetlanda och Sävsjö i samarbete med våra partners näringslivsbolagen på dessa orter.

Utbildning

StyrelseAkademien i Jönköpings län i Gnosjöregionen

I samarbete med Gnosjöregionens näringslivsbolag kommer vi att genomföra styrelseträffar under 2019.

Evenemang

Stora Styrelsedagen 2018

Bilder från Stora Styrelsedagen 2018

Evenemang

StyrelseFrukost 10 april 2019 + Föreningstämma på Glimstedt

Tema: Styrelsens ansvar för digitaliseringen - vad kan jag göra idag? Föreläsare Anders Nyström grundare NY Collective i Jönköping.

Evenemang

StyrelseCafé september 2019 flyttad från april

StyrelseCafé 24 april 2019 kl 17.30 – 20.00 i samarbete Qnister AB.

Evenemang

Rätt Fokus Alumniträff 24 oktober 2019

Rätt Fokus Alumniträff 24 oktober 2019 kl. 17-20 på RC Sports & Business Jönköping. Tema: ”Att möta och hantera generationsskiftets känslomässiga utmaningar" med Annika Hall.

Evenemang

Guldklubban uppstart 15 maj 2019

Guldklubban uppstart 15 maj 2019 kl 17.30-20.00 i samarbete med Deloitte och SEB.

Nyheter

Nu kliver ordförande fram i ljuset

Det behövs mer forskning kring styrelseordförandens roll, och en av dem som tänker bedriva det är professor Mattias Nordqvist vid Jönköping University. Han tror att bolagens styrelseordförande kommer att synas mer i framtiden.

Nyheter

Vd orsakade skada - styrelsen fick betala

Ett mindre familjeägt företag med externa styrelseledamöter gick i konkurs. Då visade det sig att vd i flera år hade undanhållit för styrelsen att ekonomin var mycket ansträngd. Efter konkursen riktades krav mot styrelsen. Domstolen fann styrelsen ansvarig, eftersom den hade brustit i undersökningsplikten.

Nyheter

Styrelseutvärdering valberedningens bästa verktyg

Allt fler företagsägare ser potentialen med att ha en extern styrelse. Nu gäller det att ta nästa steg: en professionell valberedning. Den behöver i sin tur en bra utvärdering som verktyg.

Nyheter

Nytt förslag kan öppna för fakturering av styrelsearvoden

StyrelseAkademien har idag skickat in en hemställan om lagändring till regeringskansliet. Syftet med förslaget är att återigen göra det möjligt för styrelseledamöter att fakturera för styrelsearbete genom bolag. – Det här är en viktig fråga både för styrelseproffs som yrkesgrupp och för svenskt näringsliv. Vill vi ha tillväxt måste vi ha kompetenta styrelseledamöter som driver bolag framåt, säger StyrelseAkademiens vd Maria Öhman.

Nyheter

Så hanterar du din digitala panik

Den snabba digitala utvecklingen oroar många, inte minst styrelseledamöterna. Man måste hänga med – men hur gör man? Judith Wolst ger sina bästa tips.

Nyheter

Tykoflex ägare vill växa på export - Ny extern ordförande visar vägen

Familjeföretaget Tykoflex har gått igenom ett generationsskifte och står nu i begrepp att ta ett stort exportkliv. Ägarna tar då hjälp av en extern styrelseordförande som redan har gjort den resan.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: