Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN NORR

Vi brinner för företagande och styrelsearbete och vill - på alla sätt vi kan - bidra till utvecklingen av näringslivet i den norra delen av vårt land.

StyrelseAkademien Norr finns nu på fyra orter - Luleå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik, och vi arbetar aktivt med att skapa medlemsnytta för våra medlemmar som stadigt ökar i antal. Detta gör vi genom att skapa mötesplatser med möjligheter för nätverkande, inhämtande av kunskap och erfarenhetsutbyten.

Läs mer om oss…

Evenemang

Stora Styrelsedagen 2019 Luleå

Varmt välkommen till en fantastisk eftermiddag! Vi träffas, knyter kontakter, äter gott och inspireras av intressanta föreläsningar!

Evenemang

Stora Styrelsedagen 2019 Umeå

I år har vi bjudit in talare som på olika sätt har sett och fångat möjligheterna, som kan inspirera till att tänka nytt och vända på de konventionella sätten att tänka - handla - leda - göra affärer. Varmt välkommen till Stora Styrelsedagen i Umeå 5 februari 2019!

Evenemang

Stora Styrelsedagen 2019 Skellefteå

I norra Sverige har vi en fantastisk natur med tillgångar som på många olika sätt tillför energi. Vi har också många människor som genom sina exempel tillför mod, kraft och energi. På Stora Styrelsedagen 2019 vill vi lyfta fram personer och projekt som genom entreprenörskap visar på dessa möjligheter. Stora Styrelsedagen Skellefteå, 8 februari 2019

Utbildning

Kursprogram

Vi håller på att planera in utbildningar för våren 2019. Här fyller vi på med datum allt eftersom de blir klara. Vi erbjuder både grundläggande certifieringsutbildning i styrelsearbete och spännande endagarsutbildningar med inriktning strategi, modern ekonomistyrning, ordföranderollen och valberedning.

Evenemang

Kommande frukostmöten

Vi bjuder på frukost med kunskap och inspiration! Månatligen på våra fyra orter. Information om kommande frukostmöten hittar du här!

News

StyrelseAkademien Norr behöver flera lärare

Vår utbildningsverksamhet växer kraftigt både på nationell och regional nivå och vi söker flera lärare.

Evenemang

Umeå frukostmöte 15 februari 2019: Den oraka entreprenörsresan från köksbordet till Wall Street

”Din affärsplan överlever inte första kundmötet”, brukar man säga till många entreprenörer. Likväl är det många som kastar sig ut i den okända, men härliga entreprenörsresan. Men hur tar du din idé från köksbordet till en startup och sen en scalup som kan ta över världen?

Evenemang

Örnsköldsvik frukostmöte 22 februari 2019: Marie Berglund - vinnare av Guldklubban 2018

Vi får besök av Marie Berglund, vinnare av guldklubban 2018 med styrelseuppdrag bl.a i Eurocon och Boliden. Hon kommer att berätta om vad som kännetecknar ett bra styrelsearbete och dela med sig av sina erfarenheter.

Utbildning

LinkedInutbildning: Bygg ditt professionella styrelsevarumärke

Vässa din LinkedInprofil och bli attraktiv för styrelseuppdrag! En kurs där du ledd av Linda Björck, LinkedIn expert och social media manager, bygger och vässar din profil under kursen.

Evenemang

Luleå frukostmöte 18 januari 2019: Att attrahera och behålla kompetens inom företaget är en kritisk framgångsfaktor. Varför och hur ska man göra detta?

Att behålla kompetensen inom företaget idag är en kritisk framgångsfaktor, speciellt då kompetensen idag är så svår att finna och attrahera.

Evenemang

Skellefteå frukostmöte 25 januari 2019: Vad händer på Västerbottens arbetsmarknad 2019?

Är du intresserad av de möjligheter och utmaningar vi står inför på arbetsmarknaden i Västerbotten? Vill du ta del av och diskutera kompetensförsörjningsfrågor med beslutsfattare, representanter för det regionala näringslivet och kommunerna? Varmt välkommen till en prognosträff fylld med framtidsspaningar som kretsar runt morgondagens arbetsmarknad.

Evenemang

Umeå frukostmöte 11 januari 2019: Investera i fastigheter

Många företagare har eller tänker skaffa en egen fastighet och frågetecknen är många. PwC reder ut.

Nyheter

Nytt förslag kan öppna för fakturering av styrelsearvoden

StyrelseAkademien har idag skickat in en hemställan om lagändring till regeringskansliet. Syftet med förslaget är att återigen göra det möjligt för styrelseledamöter att fakturera för styrelsearbete genom bolag. – Det här är en viktig fråga både för styrelseproffs som yrkesgrupp och för svenskt näringsliv. Vill vi ha tillväxt måste vi ha kompetenta styrelseledamöter som driver bolag framåt, säger StyrelseAkademiens vd Maria Öhman.

Nyheter

Så hanterar du din digitala panik

Den snabba digitala utvecklingen oroar många, inte minst styrelseledamöterna. Man måste hänga med – men hur gör man? Judith Wolst ger sina bästa tips.

Nyheter

Tykoflex ägare vill växa på export - Ny extern ordförande visar vägen

Familjeföretaget Tykoflex har gått igenom ett generationsskifte och står nu i begrepp att ta ett stort exportkliv. Ägarna tar då hjälp av en extern styrelseordförande som redan har gjort den resan.

Nyheter

SA Västsverige blev Årets förening 2018

Utmärkelsen ”Årets förening” gick i år till StyrelseAkademien Västsverige för deras föredömliga arbete inom flera områden. – En sann vinnare, konstaterade StyrelseAkademien Sveriges ordförande Per Westerberg när han överlämnade priset till Västsveriges ordförande Rigmor Öberg.

Nyheter

Ossian Ekdahl får uppdrag att utveckla europeisk bolagsrapportering

Ossian Ekdahl, ledamot i styrelsen för StyrelseAkademien Sverige och Chef Ägarstyrning på Första AP-fonden, har utsetts till att ingå i styrgruppen för en europeisk satsning på icke-finansiell bolagsrapportering: European Corporate Reporting Lab.

Nyheter

Kristina Jarring Lilja: "Jag är förtroendekapitalist"

Hon kallar sig förtroendekapitalist. När Kristina Jarring Lilja tar plats i en styrelse, delar hon med sig av sitt eget förtroendekapital till det bolag där hon har uppdrag. Att bygga förtroendekapital är i sig en konst. En konst som Kristina Jarring Lilja lärt sig under många år på olika chefsposter inom detaljhandeln, och genom en rad styrelseuppdrag.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: