Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN NORR

Vi brinner för företagande och styrelsearbete och vill - på alla sätt vi kan - bidra till utvecklingen av näringslivet i den norra delen av vårt land.

StyrelseAkademien Norr finns nu på fyra orter - Luleå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik, och vi arbetar aktivt med att skapa medlemsnytta för våra medlemmar som stadigt ökar i antal. Detta gör vi genom att skapa mötesplatser med möjligheter för nätverkande, inhämtande av kunskap och erfarenhetsutbyten.

Läs mer om oss…

Föreningsstämma och frukostföreläsning

Välkommen på föreningsstämma 2019 och frukostföreläsning: IKEA - en framgångssaga som fortsätter innovera!

Utbildning

Kursprogram

Vi håller på att planera in utbildningar för våren 2019. Här fyller vi på med datum allt eftersom de blir klara. Vi erbjuder både grundläggande certifieringsutbildning i styrelsearbete och spännande endagarsutbildningar med inriktning strategi, modern ekonomistyrning, ordföranderollen och valberedning.

Evenemang

Kommande frukostmöten

Vi bjuder på frukost med kunskap och inspiration! Månatligen på våra fyra orter. Information om kommande frukostmöten hittar du här!

Evenemang

Stora Styrelsedagen 2019 Luleå

Varmt välkommen till en fantastisk eftermiddag! Vi träffas, knyter kontakter, äter gott och inspireras av intressanta föreläsningar!

Evenemang

Umeå frukostmöte 15 februari 2019: Den oraka entreprenörsresan från köksbordet till Wall Street

”Din affärsplan överlever inte första kundmötet”, brukar man säga till många entreprenörer. Likväl är det många som kastar sig ut i den okända, men härliga entreprenörsresan. Men hur tar du din idé från köksbordet till en startup och sen en scalup som kan ta över världen?

Evenemang

Örnsköldsvik frukostmöte 22 februari 2019: Marie Berglund - vinnare av Guldklubban 2018

Vi får besök av Marie Berglund, vinnare av guldklubban 2018 med styrelseuppdrag bl.a i Eurocon och Boliden. Hon kommer att berätta om vad som kännetecknar ett bra styrelsearbete och dela med sig av sina erfarenheter.

Utbildning

LinkedInutbildning: Bygg ditt professionella styrelsevarumärke

Vässa din LinkedInprofil och bli attraktiv för styrelseuppdrag! En kurs där du ledd av Linda Björck, LinkedIn expert och social media manager, bygger och vässar din profil under kursen.

Evenemang

Luleå frukostmöte 18 januari 2019: Att attrahera och behålla kompetens inom företaget är en kritisk framgångsfaktor. Varför och hur ska man göra detta?

Att behålla kompetensen inom företaget idag är en kritisk framgångsfaktor, speciellt då kompetensen idag är så svår att finna och attrahera.

Evenemang

Skellefteå frukostmöte 25 januari 2019: Vad händer på Västerbottens arbetsmarknad 2019?

Är du intresserad av de möjligheter och utmaningar vi står inför på arbetsmarknaden i Västerbotten? Vill du ta del av och diskutera kompetensförsörjningsfrågor med beslutsfattare, representanter för det regionala näringslivet och kommunerna? Varmt välkommen till en prognosträff fylld med framtidsspaningar som kretsar runt morgondagens arbetsmarknad.

Nyheter

Nu kliver ordförande fram i ljuset

Det behövs mer forskning kring styrelseordförandens roll, och en av dem som tänker bedriva det är professor Mattias Nordqvist vid Jönköping University. Han tror att bolagens styrelseordförande kommer att synas mer i framtiden.

Nyheter

Vd orsakade skada - styrelsen fick betala

Ett mindre familjeägt företag med externa styrelseledamöter gick i konkurs. Då visade det sig att vd i flera år hade undanhållit för styrelsen att ekonomin var mycket ansträngd. Efter konkursen riktades krav mot styrelsen. Domstolen fann styrelsen ansvarig, eftersom den hade brustit i undersökningsplikten.

Nyheter

Styrelseutvärdering valberedningens bästa verktyg

Allt fler företagsägare ser potentialen med att ha en extern styrelse. Nu gäller det att ta nästa steg: en professionell valberedning. Den behöver i sin tur en bra utvärdering som verktyg.

Nyheter

Nytt förslag kan öppna för fakturering av styrelsearvoden

StyrelseAkademien har idag skickat in en hemställan om lagändring till regeringskansliet. Syftet med förslaget är att återigen göra det möjligt för styrelseledamöter att fakturera för styrelsearbete genom bolag. – Det här är en viktig fråga både för styrelseproffs som yrkesgrupp och för svenskt näringsliv. Vill vi ha tillväxt måste vi ha kompetenta styrelseledamöter som driver bolag framåt, säger StyrelseAkademiens vd Maria Öhman.

Nyheter

Så hanterar du din digitala panik

Den snabba digitala utvecklingen oroar många, inte minst styrelseledamöterna. Man måste hänga med – men hur gör man? Judith Wolst ger sina bästa tips.

Nyheter

Tykoflex ägare vill växa på export - Ny extern ordförande visar vägen

Familjeföretaget Tykoflex har gått igenom ett generationsskifte och står nu i begrepp att ta ett stort exportkliv. Ägarna tar då hjälp av en extern styrelseordförande som redan har gjort den resan.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: