Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

Nu stärker vi vår organisation med fokus på förmedling! 

Vi hjälper dig hitta de bäst lämpade kandidaterna vid behov av ny styrelseledamot eller styrelseordförande!

Med anledning av StyrelseAkademiens nya vision "en extern ledamot i alla bolag" och det ökade intresset som har medföljt stärker vi nu vår organisation kring förmedling av styrelseledamöter och styrelseordförande med Mats Lundmark som ny förmedlingsansvarig. Mats tar över det heltäckande ansvaret för förmedlingstjänsten efter Nils-Erik Persson.

Mats kommer senast från en roll som VD för Alwex Transport AB och innan dess har han flera VD- och ledningsuppdrag från framförallt tillverkande industri och IT. Mats har lång erfarenhet av styrelsearbete och att vara extern ledamot i bolagsstyrelser.

Behöver du hjälp med att hitta en ny styrelseledamot eller styrelseordförande? Kontakta oss för ett kort och förutsättningslöst möte där vi får möjlighet att beskriva hur vi har arbetat med förmedling av styrelsekandidater i snart 20 år​

  

Mats Lundmark

Förmedlingsansvarig

Telefon: 0702-297 955

Mail: sydost.formedling@styrelseakademien.se

 

Nils-Erik Persson

Senior Rådgivare & Förmedlare

Telefon: 0470-794 640

Mail: sydost@styrelseakademien.se

Nationella partners: