Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN VÄSTSVERIGE

Vi är en förening för dig som arbetar i styrelser och/eller äger bolag. Vi hjälper varandra utveckla bolagstyrning, ofta från ägarlett till ägarstyrt, genom värdefull styrelsekunskap. Hos oss får du kontakter och kunskap som kan hjälpa dig framåt.
Läs mer om oss...

Nominering till Guldklubban 2020

Vi behöver dina tips! | Sökandet efter kandidater att nominera till Guldklubban har påbörjats! Vi söker personer som gör ett förtjänstfullt arbete som ordförande i ett Västsvenskt bolag, ett arbete värt att uppmärksammas.

Nyfiken på StyrelseAkademien

Vi berättar gärna mer för dig! Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Information om kommande aktiviteter

Vi ställer inte in vi ställer om. Läs mer....

Styrelseförsäkring

StyrelseAkademien lanserade 2010 en unik styrelseansvarsförsäkring som omfattar samtliga styrelseuppdrag en styrelseledamot har. Försäkringen går att teckna för medlemmar i StyrelseAkademien.

Styrelseutbildningar i Västsverige

Här kan du läsa mer och anmäla dig till de utbildningar vi kan erbjuda i Västsverige. Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss på e-post: vastsverige@styrelseakademien.se eller telefon: 0761-979930

Följ oss på sociala medier

Se våra filmer på Youtube - "Hur blir man en bra styrelsearbetare?" och "Styrelsearbete gör skillnad!" Vi finns också på LinkedIn, Facebook & Instagram.

Nominering till Guldklubban 2020

Vi behöver dina tips! | Sökandet efter kandidater att nominera till Guldklubban har påbörjats! Vi söker personer som gör ett förtjänstfullt arbete som ordförande i ett Västsvenskt bolag, ett arbete värt att uppmärksammas.

Evenemang

Styrelsefrukost i väst

Den sista fredagen i varje månad bjuder vi in till samtal kring bolagsutveckling för styrelser, vd och ägare. Agendan är densamma med olika teman vid varje tillfälle. | Nästa tillfälle 29 maj i Uddevalla kl. 07.30 - 09.15

Utbildning

Rätt Protokollföring | 3 juni

Skriver ni rätt i protokollet? För lite eller för mycket? Har ni rätt kunskap och stöd i form av en utbildad sekreterare? | Halvdagsutbildning i Göteborg 08.30 - 12.00 - Hur man för protokoll.

Utbildning

Rätt Fokus i Västsverige

Vår populära certifieringsutbildning ”Rätt fokus i styrelsearbetet SME”, passar dig som är aktiv styrelseledamot eller på annat sätt är intresserad av styrelsearbete. | Nästa tillfälle 8 & 9 juni

Digitalt event - Bolagets styrelse ansvarar för aktieboken & optioner | 10 juni

Med hjälp av optioner kan bolag locka talanger och motivera medarbetare även om det inte i dagsläget finns stora löneutrymmen i verksamheten. För ett litet snabbväxande bolag är det avgöranden att attrahera och behålla kompetens, en möjlighet är att erbjuda ett incitamentsprogram. | 08.00 - 09.30

Evenemang

Digitalt event - Styrelselunch 11 juni

Pandemin slår hårt mot företag med ekonomiska skador som endast i begränsad utsträckning är ersättningsbara genom företagens försäkringar. Krishantering är i många fall i fokus för ledning och styrelse. Vi går igen betydelse av styrelseansvarsförsäkring?

Nyheter

Vinstsyftet hindrar inte hållbarhetsarbete

Debatten om vinstsyftet i lagen är ännu sval men blir allt hetare i Sverige. Men att förändra skrivningen om vinstsyftet i aktiebolagslagen vore ett misstag. Det anser i alla fall Rolf Skog, adjungerad professor vid Göteborgs universitet.

Nyheter

Ulrika Spåls blir ny vd för StyrelseAkademien

Styrelsen för StyrelseAkademien Sverige har utsett Ulrika Spåls till ny vd för StyrelseAkademien Sverige. Hon tillträder den 8 juni 2020. Ulrika efterträder Maria Öhman som efter fyra framgångsrika år har begärt att få lämna sin position.

Nyheter

Ackordscentralen stöttar företag igenom krisen

I dessa tider är det tufft för många företag och många branscher, och det kan vara bra för såväl ledning som styrelse att ha insikt i hur en rekonstruktion och en konkurs fungerar. Läs den här lättförstådda broschyren från Ackordscentralen där båda alternativen gås igenom steg för steg. Ackordscentralen är partner till StyrelseAkademien.

Nyheter

Egen modell för valberedning ger Lannebo Fonder mer inflytande

För dem som är verksamma i fondbolag finns det vissa nackdelar med att delta i styrelsearbete. Men genom att arbeta i valberedningen kan man ändå påverka de företag där fondbolaget är ägare. Styrelseordförande i Lannebo Fonder, Göran Espelund, berättar.

Nyheter

Göran Hogestadh fick priset som Årets ledamot 2019

Priset Årets ledamot 2019 tilldelades Göran Hogestadh, ordförande för StyrelseAkademien Mälardalen. Han tog emot priset i digital form i samband med StyrelseAkademien Sveriges stämma den 12 maj 2020.

Nyheter

Styrelser avgörande för gröna frågor

Styrelser spelar stor roll när det gäller att driva grönt intraprenörskap. De är inspiratörer och initiativtagare till mycket av det miljö- och klimatarbete som sker inom företagen. Det framkom vid ett seminarium om Intraprenörskompassens tredje rapport, där den senaste forskningen presenterades.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: